ΓΙΑΤΙ:

..όσες κι αν χτίζουν φυλακές

κι αν ο κλοιός στενεύει

ο νούς μας είναι αληταριό

που όλο θα δραπετεύει...

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ-Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου



Αν και ήταν καλύτερη δεν κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα η Ελπίς Μεσοχωρίου, που γνώρισε την ήττα από το Λιβάδι με 0 – 1. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα ακυρωθέν τέρμα στο πρώτο μέρος, όπου και διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Δεν αλλάζει το γεγονός πως παρέμειναν στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο, χωρίς ακόμα όμως να έχουν βρει κάποιο ρυθμό.

Στο 25′ η ομάδα του Μεσοχωρίου πετυχαίνει τέρμα με τον Τσιάρα που ακυρώνεται από τους διαιτητές ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς «θεώρησαν» λάθος αυτή την απόφαση.

Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι απειλούν εκ νέου στο 42ο λεπτό. Ο Γκαραβέλης δοκιμάζει ένα σουτ, αλλά η μπάλα αφού βρήκε κάποια σώματα αρχικά στη συνέχεια δεν του κάνει το «χατίρι» και στα σταματά στο δοκάρι του Πατσιτού.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε το δεύτερο μέρος με τον Αντωνίου να βγαίνει τετ – α – τετ, αλλά να αστοχεί στη τελική προσπάθεια, σε μία φάση που καταγράφηκε στο 55′.

Το τελικό 0 – 1, πέτυχε η ομάδα από το Λιβάδι στο 77ο λεπτό. Ο Καψάλης σέντραρε προς την περιοχή και ο Γκούμας εξ επαφής με προβολή μπροστά από την εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Ελπίς Μεσοχωρίου (Σάκης Γάτσιος): Πατσιτός, Μούσιος Ζ., Μούσιος Φ., Καλογιάννης, Γκαμπέτος, Τσιάρας, Μαρκούγιας, Σαμαράς (82′ Ζαρλαδάνης), Φακίτσας (60′ Γκουντούλας), Αθανασούλης, Γκαραβέλης (60′ Κυριανής).

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Γεωργούλης, Καπέτης, Μπίζμπας, Μπαζάκης, Γεωργάκης, Αντωνίου, Καψάλης, Μένος Γ.,Φτεργιώτης (72′ Μένος Ν.), Γκούμας, Ντάμπος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου