ΓΙΑΤΙ:

..όσες κι αν χτίζουν φυλακές

κι αν ο κλοιός στενεύει

ο νούς μας είναι αληταριό

που όλο θα δραπετεύει...

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Εξωραϊστικός Σύλλογος -"Μέτρα τις ώρες'' (φωτογραφίες)

Σε ένα γεμάτο από κόσμο Ζάννειο, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή με τίτλο "Μέτρα τις ώρες''.
Λιβαδιώτες αλλά και αρκετός κόσμος από τα γύρω χωριά και την Ελασσόνα πέρασε ένα υπέροχο βράδυ με μελωδίες του γνωστού συνθέτη παιγμένες όμως από την ορχήστρα μελών-φίλων-μαθητών του Εξωραϊστικού Συλλόγου.
Για χρόνια ο Εξωραϊστικός Σύλλογος προσθέτει στο μέτρο του δυνατού ,και πολλές φορές υπερβάλλοντας τον εαυτό του λιθαράκια στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μας, πλέον τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον ένα και μοναδικό φορέα στο Λιβάδι που παράγει πολιτισμό...
Τα συγχαρητήρια,και τα μπράβο στους συντελεστές της όλης εκδήλωσης και τον Εξωραιστικό Σύλλογο αν και ακούγονται τετριμμένα ή ''ευλογίες στα γένια μας'' οφείλουν να εκφράζονται και δημόσια κάποιες φορές και να είναι τόσο δυνατά που να αφυπνίσουν και άλλο κόσμο να συστρατευθεί στο πλευρό του Συλλόγου...μιας και η πολύχρονη εμπειρία που έχει συσσωρευτεί το υπάρχον αλλά και προηγούμενο έμψυχο υλικό και η υλικοτεχνική υποδομή αποτελούν τα θεμέλια για ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις..ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ !!!
Φωτογραφίες απο την εκδήλωση.

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης  η κ. Νικολέττα Δ. Τσιτσανούδη-Μαλλίδη



η σύζυγος του συνθέτη Αιμιλία Κουγιουμτζή

ο στιχουργός Φίλιππος Γράψας






 
 
 
 Φωτογραφίες από την Η ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου