ΓΙΑΤΙ:

..όσες κι αν χτίζουν φυλακές

κι αν ο κλοιός στενεύει

ο νούς μας είναι αληταριό

που όλο θα δραπετεύει...

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ


Τραγούδια που ακούσαμε και δεν τα χορταίνουμε όσα χρόνια κι αν περάσουν, τραγούδια λιγότερο ή περισσότερο γνωστά ,τραγούδια για τους φίλους για την ''έτσι'' 'η ΄΄αλλιώς΄΄ πλευρά της ζωής τους..




Παρατηρήσεις -διορθώσεις αλλά και παραγγελιές για να συνδιαμορφώσουμε την κασέτα του επόμενου μήνα ευπρόσδεκτες.......ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!


 





ΠΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ:
Πάνω-πάνω στην σελίδα που σας άνοιξε θα παρατηρήσετε πως εμφανίστηκε μια καινούρια μπάρα.τέρμα δεξιά στην μπάρα εμφανίζονται τέσσερις μικρές οριζόντιες γραμμές πατώντας πάνω τους εμφανίζονται τα τραγούδια της κασέτας πατώντας με το χεράκι πάνω στον τίτλο ακούτε το τραγούδι.



3 σχόλια:

  1. Γιατί πρέπει Γιώργο η Β΄πλευρά της κασσέτας να είναι η χειρότερη και η ανήκουστη;Λυπήσου με! Τέλος πάντων, θα το αντέξω, εφόσον, στην επόμενη Β΄ θα μου αφιερώσεις ένα τραφούδι για τα γενέθλιά μου που είναι κάπου εδώ κοντά. Πολλά φιλιά σε σένα και τα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Β΄πλευρά είναι ή ''αλλιώς'' πλευρά της ζωής μας ,αυτή που μας οδηγεί στο παρελθόν που ξεχάσαμε ή θέλουμε να ξεχάσουμε αλλά πάντα βρίσκει μια χαραμάδα να τρυπώνει ,συνήθως τα χαράματα, και βγάζει την όποια ΄΄μάσκα΄΄ φοράμε στους φίλους που γλεντάμε μαζί.
      Η παραγγελιά ευπρόσδεκτη και μάλιστα απο μία σε κάθε πλευρά...
      ΄΄χειριτίματι μούλτι ντι τούτσ...΄΄

      Διαγραφή
  2. Μητώνα πρόσεξε σε ποιόν/α θα αφιερώσεις γιατί το Μάρτη έχουμε και άλλοι γενέθλια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή