ΓΙΑΤΙ:

..όσες κι αν χτίζουν φυλακές

κι αν ο κλοιός στενεύει

ο νούς μας είναι αληταριό

που όλο θα δραπετεύει...

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Σύλλογος Λιβαδιωτών Λάρισας (Οι ζευγάδες φεύγουν, μωρέ! Η σπορά μένει...)



Ο  ξενώνας του Προφήτη Ηλία, η μεταφορά του ηλεκτρικού ρεύματος, ο Ναΐσκος του Προφήτη Ηλία, λίγο πιο πάνω από την Παναγία, ο εξοπλισμός της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης και των σχολείων με σωρεία βιβλίων, η προτομή του Γ. Ολυμπίου στη Λάρισα και πολλά άλλα έργα είναι δημιουργήματα του Συλλόγου Λιβαδιωτών Λάρισας  .

Ο Σύλλογος για αρκετά χρόνια  παρέμενε ανενεργός ήρθε όμως η στιγμή της επαναλειτουργίας του.

-Οι ζευγάδες φεύγουν, μωρέ! Η σπορά μένει. Και φουντώνει. Και μεγαλώνει. Και καρπίζει. Και ρίχνει νέους σπόρους στη γη. Και οι κύκλοι επαναλαμβάνονται… 
Είχε πει κάποτε ο Χ. Φλωράκης.

Αν λοιπόν ο Αρ. Παρασκευάς , ο Κ. Γκούμας ή ο τελευταίος εν ενεργεία πρόεδρος  Λ.  Πάπας  και τα τόσα άλλα επώνυμα και ανώνυμα μέλη  του Συλλόγου Λιβαδιωτών Λάρισας  μπορούν να θεωρηθούν ζευγάδες ,τότε ναι  οι άνθρωποι που επαναδραστηριοποίησαν το   Συλλόγου Λιβαδιωτών Λάρισας  είναι οι σπόροι που έμειναν και  θα αρχίσουν να φουντώνουν.


Η επαναδραστηριοποίηση του  Συλλόγου Λιβαδιωτών Λάρισας μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα αδράνειας-απουσίας  από τα πολιτιστικά δρώμενα της Λάρισας και του Λιβαδίου είναι γεγονός.
Μετά από ζυμώσεις και  συναντήσεις του χειμώνα, την Πέμπτη 6 Ιουνίου στο κτίριο της αίθουσας του περιφερειακού συμβουλίου Λάρισας, έγινε και η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΤΣΙΡΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ:ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΜΕΛΗ:ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΔΑΛΕΡΑ ΘΕΑΝΩ,ΓΙΑΓΚΟΥ ΑΛΙΚΗ,ΝΤΑΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Ευχόμαστε στα μέλη και το διοικητικό συμβούλιο την κάθε δυσκολία που θα έχουν ειδικά στα πρώτα τους βήματα να την αντιμετωπίσουν όπως αντιμετωπίζουν τα στάχυα του θεσσαλικού κάμπου τον δυνατό αέρα. Όσο κι αν ο αέρας φυσά μόνο λυγίζουν δεν σπάνε…
Καλή επιτυχία …..
Επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου στο facebook  από όπου και οι φωτογραφίες των συναντήσεων.
*το μπλόγκ εννοείτε πως είναι στην διάθεση για την όποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου