ΓΙΑΤΙ:

..όσες κι αν χτίζουν φυλακές

κι αν ο κλοιός στενεύει

ο νούς μας είναι αληταριό

που όλο θα δραπετεύει...

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

'' Γιορτή αστεριών και άστρων... '' στον Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσ/νίκης



Μια θαυμάσια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στην λέσχη του Συλλόγου  Λιβαδιωτών Θεσ/νίκης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα μικρά '' αστέρια '' , μαθητές του τμήματος μουσικής που ξεκίνησε να λειτουργεί εφέτος στον Σύλλογο υπό την καθοδήγηση του δασκάλου Γιάννη Κ. Μένου.
Τα ''αστέρια'' τραγούδησαν συνοδεία μουσικών οργάνων χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έδωσαν υποσχέσεις για ακόμη πιο '' μελωδικές '' βραδιές ....










Στην συνέχεια της βραδιάς ήρθε η ώρα της κατασκευής Λιβαδιώτικων '' άστρων '' . Μικροί και μεγάλοι πάνω σε ξύλινα άστρα που είχε φροντίσει να κατασκευάσει ο Σύλλογος άρχισαν οι μεγάλοι  να θυμούνται και οι μικροί να μαθαίνουν το ντύσιμο του άστρου. Κατά την διάρκεια των εργασιών η  κα Γλυκερία Γκρέκου διάβασε μια χριστουγεννιάτικη ιστορία από το παιδικό βιβλίο της που είναι έτοιμο προς έκδοση.






























Φυσικά οι μεγάλοι έκαναν και το δικό τους άστρο...

Λίγο αργότερα ο Αί Βασίλης επισκέφτηκε και τους μικρούς φίλους και μοίρασε δωράκια..
οι μεγάλοι απόλαυσαν τις κατασκευές των παιδιών έφεραν στο νου τα παιδικά τους χρόνια και φυσικά τραγούδησαν το ΄΄καλημεράσας΄΄....




Η βραδιά έκλεισε με ανταλλαγή δώρων από τους μεγάλους , φυσικά τσιπουράκι...και πιτσιρίκια και μεγάλους να κυκλοφορούν αργά το βράδυ με τα νέα τους άστρα ανα χείρας στα στενά της Μπότσαρη και της Δελφών!!!
!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου