ΓΙΑΤΙ:

..όσες κι αν χτίζουν φυλακές

κι αν ο κλοιός στενεύει

ο νούς μας είναι αληταριό

που όλο θα δραπετεύει...

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

Η γνωριμία με την Εύα Κασιάρου έγινε διαδικτυακά όταν εκείνη αναζήτησε μια φωτογραφία που είχαμε δημοσιεύσει στην εφημερίδα «ΛΙΒΑΔΙ» που απεικόνιζε την οικογένεια της στο τυροκομείο που διατηρούσαν στο Λιβάδι.
Από όταν ξεκίνησε την συγγραφή παιδικών βιβλίων τα βιβλία της ,όπως και της Γλυκερίας Γκρέκου ,έγιναν τα δώρα μας σε κάθε πάρτυ  γενεθλίων , γιορτή και όχι μόνο.
Προχθές η Ευα επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη με αφορμή την 13Η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου και τα κορίτσια ζήτησαν να την γνωρίσουν και να υπογράψει τα βιβλία που είχαμε αλλά και αποκτήσαμε.

Είναι χαρά και τιμή μας που συναντήσαμε και γνωρίσαμε και αυτοπροσώπως την Ευα.
Της ευχόμαστε καλή και δημιουργική επιτυχία στην συνέχεια του συγγραφικού έργου.




Η Εύα Κασιάρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Σπούδασε νηπιαγωγός, για να μην σταματήσει το παιχνίδι μεγαλώνοντας. Εργάστηκε για χρόνια σε δημόσια νηπιαγωγεία και από το 2002 μέχρι το 2012 ήταν αποσπασμένη στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα των σχεδίων εργασίας του προγράμματος "Εκπαίδευση Παλιννοστούντων και Αλλοδαπών Μαθητών" του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και συνεργάτιδα του ηλεκτρονικού περιοδικού "Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλίου". Ασχολείται αρκετά χρόνια με την παιδική λογοτεχνία συγγράφοντας παιδικά μυθιστορήματα, παραμύθια και θεατρικά έργα που έχουν διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς. Παραμύθια της επίσης έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο" και "Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού".
ΈΡΓΑ ΤΗΣ:
 (2016)  Η κληρονομιά του παππού, Μίνωας
(2015)   Η κυρία Φτούσου σε spa ομορφιάς, Κόκκινη Κλωστή Δεμένη
(2015)   Μυστήριο στην αυλή, Κέδρος
(2015)   Ο Λαχαπού από τη ζούγκλα της χώρας Καμαμπού, Κόκκινη Κλωστή Δεμένη

(2015)   Όνειρο γλυκό... σαν κουραμπιές, Κόκκινη Κλωστή Δεμένη
( 2014)   Αφορμή για όλα ένα μυρμήγκι ,Παρρησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου